16,26 €
+ 4,39 € Envío

Kombu 100 g

Vendido por:
(Vendedor Premium)

Kombu 100 g

16,26 €

En existencias
+ 4,39 € Envío

Política de devoluciones de 14 días

Vendido por:
(Vendedor Premium)

16,26 €

En existencias
+ 4,39 € Envío

Política de devoluciones de 14 días

Métodos de pago:

Descripción

Kombu 100 g

Kombu is a flavorful seaweed rich in iodine, which you can cook with rice or beans to add more flavor (umami) to your dish. Kombu comes from the cold northern island of Hokkaido in Japan. By cooking kombu with your dish, you can give rice and beans extra flavor. The Japanese use kombu in the same way that most Europeans use bay leaves. Kombu comes from the northern island of Hokkaido, which is the place to grow kombu, thanks to the cold climate. Kombu naturally contains a lot of iodine (232.7 mg per 100 g). Although this is essentially a good substance, for some groups (pregnant women, people with thyroid problems, and children) there is an upper daily intake limit. That is why kombu is not eaten but cooked with food. It is recommended to cook 1 or 1/2 strip with rice, vegetables or legumes to obtain extra umami. Remove strip after cooking and do not eat. If you want to make dashisoak 1 strip of kombu and 2 pieces of shiitake in 1 liter of water in the fridge for 4 to 20 hours. After opening, store hermetically in a dry and dark place at room temperature (maximum 20 ° C).
  • Nº de Fruugo : 143816495-303533779
  • EAN: 8713576271744

Información de seguridad del producto

Consulte la información de seguridad del producto específica de este producto que se describe a continuación.

La siguiente información es proporcionada por el minorista independiente que vende este producto.

Etiquetas de seguridad del producto

CE Mark
Advertencias de seguridad: By cooking kombu with your dish, you can give rice and beans extra flavor. The Japanese use kombu in the same way that most Europeans use bay leaves. Kombu comes from the northern island of Hokkaido, which is the place to grow kombu, thanks to the cold climate. Kombu naturally contains a lot of iodine 232.7 mg per 100 g. Although this is essentially a good substance, for some groups pregnant women, people with thyroid problems, and children there is an upper daily intake limit. That is why kombu is not eaten but cooked with food. After opening, store hermetically in a dry and dark place at room temperature maximum 20 C.
Ingredientes: Kombu Japan From organic farming

Entrega y devolución

Enviado en 24 horas

  • STANDARD: 4,39 € - Entrega entre mar 30 diciembre 2025–mié 31 diciembre 2025

Envío desde España.

Hacemos todo lo posible para asegurarnos de que se le entreguen los productos que pida en su totalidad y de acuerdo con sus especificaciones. Sin embargo, si recibe un pedido incompleto o artículos diferentes a los que pidió, o hay alguna otra razón por la que no está satisfecho con el pedido, puede devolver el mismo o cualquier producto incluido en él y obtener un reembolso completo por los artículos. Vea la política de devolución completa

Detalles de cumplimiento del producto

Consulte la información de cumplimiento específica de este producto que se describe a continuación.

La siguiente información es proporcionada por el minorista independiente que vende este producto.

Fabricante:
La información que se proporciona a continuación incluye los datos de contacto del fabricante del producto de referencia a la venta en Fruugo.

  • Terrasana
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vmirasierra@naturlider.com
  • 915171822

Persona responsable en la UE:
La información que se proporciona a continuación incluye la información de contacto de la persona responsable en la UE. La persona responsable es el agente económico designado con sede en la UE responsable de las obligaciones de cumplimiento en relación al producto de referencia a la venta en la UE.

  • Virginia Gómez Bravo
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vgomez@naturlider.com
  • 915171822